Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.fragospitowinery.com και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.fragospitowinery.com αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Time for Rose - 12 Αυγούστου

11.08.2016

Την Κυριακή 12 Αυγούστου το Katostrati σας ανεβάζει... ψηλά στο taratsa cocktail and food bar του Hotel Astoria.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί μια συνομοσία κομψότητας και δύναμης

Λίγα λόγια για το Katostrati

Κυκλοφόρησε σε ελάχιστες, αποκλειστικά magnum φιάλες. Από το χρώμα και την οινοποίηση, μέχρι κάθε του λεπτομέρεια, το Katostrati 2015 του Κτήματος Γαβαλά είναι γεννημένο για να προκαλεί. Το ίδιο και ο παραγωγός του.

Ο Νίκος Γαβαλάς από το Ηράκλειο της Κρήτης δεν διστάζει να δοκιμάσει πρωτοποριακούς τρόπους οινοποίησης, ασυνήθιστο για ροζέ κρασί μέγεθος φιάλης, αλλά και κάτι πραγματικά εξοργιστικό! Είναι ο μόνος που γνωρίζει την σύνθεση του κρασιού η οποία δεν αναφέρεται στη φιάλη ή οπουδήποτε αλλού. Και ο ίδιος δεν έχει σκοπό να την αποκαλύψει!

Ένα είναι σίγουρο. Τα αμπέλια βρίσκονται στην περιοχή Κατωστράτι στον Βοριά Μονοφατσίου του νομού Ηρακλείου και η καλλιέργειά τους γίνεται με βιολογικές μεθόδους. Η ζύμωση πραγματοποιήθηκε σε δρύινο βαρέλι, δίνοντας στο Katostrati 2015 του Νίκου Γαβαλά, καπνιστό και καθόλου ντροπαλό χαρακτήρα.

Δεν είναι σαν τα άλλα ροζέ. Έχει έντονο, ατίθασο χαρακτήρα. Κυκλοφορήσε σε μόνο 500 magnum φιάλες του 1,5 lt και δεν αποκαλύπτει τη σύνθεσή του.

Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

 

 

COPYRIGHT © 2024 ΚΤΗΜΑ ΓΑΒΑΛΑ / ALL RIGHTS RESERVED.   Επικοινωνία